Tancar
#CEHOTSPOTCAT

Convocatòria oberta per al CE Hotspot 2023

Host Circular Economy Hotspot 2023

La comunitat del Circular Economy Hotspot llança la convocatòria per trobar l’amfitrió de l’edició del 2023, oferint als governs l’oportunitat ideal per donar visibilitat a pràctiques d’economia circular locals, des de models de negoci i solucions industrials innovadores, a polítiques nacionals i regionals progressistes.

Què és?

L’esdeveniment recorre Europa amb l’objectiu de fer valer pràctiques d’economia circular innovadores. La seva perspectiva internacional i diversa promou l’intercanvi d’idees i experiències entre líders polítics, emprenedors, investigadors, i representants de la indústria del país amfitrió i d’arreu del món.

El Circular Economy Hotspot es va celebrar per primera vegada a Holanda l’any 2016. Després, el projecte va viatjar a Escòcia, Luxemburg, Bèlgica, i aquest any, Catalunya en serà l’amfitriona. Cada amfitrió confecciona un programa que accentua la manera com el seu país o regió està contribuint a la transició cap a una economia circular.

Com funciona?

Governs nacionals i regionals de tota Europa poden presentar la seva sol·licitud fins el 9 de novembre de 2021.

Els candidats seran convidats a exposar la seva proposta durant el matí del 15 de novembre de 2021, davant dels organitzadors del Circular Economy Hotspot actuals, els de l’any vinent, i els d’edicions anteriors. Cada candidat tindrà 10 minuts per defensar la seva candidatura. La decisió presa pel jurat serà anunciada per un alt representant del Govern de Catalunya el 17 de novembre de 2021, durant la sessió plenària de tancament del Circular Economy Hotspot Catalonia 2021.

HOTSPOT 2023

El teu país o regió és al capdavant de l'economia circular?

Presenta la teva candidatura ara i passa a formar part de la família del Circular Economy Hotspot.
La data límit per a presentar-se és el 9 de novembre de 2021.

Convocatòria oberta per acollir el Circular Economy Hotspot 2022

1 setembre
2021

Data límit per a presentar la teva candidatura

9 novembre
2021

Els candidats defensaran la seva proposta

15 novembre
2021

Comunicació oficial de l’amfitrió del Circular Economy Hotspot 2023

18 novembre
2021

Presenta la teva candidatura